Настаняване Росина

Пирин голф и кънтри клуб е целогодишен туристически комплекс, предлагащ ваканционни имоти /апартаменти, вили, апартаменти от хотелски тип/ за продажба и наем. Всичко стана по жалба на лице, което под вещото ръководство на служителите от общината(корупцията е масово явление)успя да възпрепятства и издаването на удостоверение за търпимост - за удостоверението ме разиграваха една година, все искаха нови заявления да подавам, а ДАГ им казваше да започват нова процедура, тъй като от констатациите им неставало ясно какви са нарушенията и така 1г докато накрая ми отказаха удостоверението и издадоха заповедите.

Тя обединява 10 фирми, които реализират целия цикъл в сферата на недвижимите имоти: инвестиции, строителство, управление на собствеността, продажба на за продажба ново строителство, луксозни офиси и ваканционни имоти. Всички апартаменти са оборудвани с печка, микровълнова, хладилник, пералня, кафемашина, тостер, кана, сешоар, ютия. Апартаменти от 55 кв.м. с отделна спалня, гостна и обзаведена кухня, с кът за хранене и кът за почивка с разтегаем диван, балкон с градинска мебел, кабелна телевизия, интернет и телефон. Ако желаете да изкарате вашата лятна отпуска на тихо,уютно и комфортно място,то вашия избор трябва да е апартаменти Хени Поморие!

Не пропускайте топлото лято в Сандански с от 7% до 15% намаления в цените ни от 01.Юни до 31.Авг.2016 във всичките ни апартаменти. Независимо дали ще живеете сами или имате многочленно семейство, то ние ще Ви предложим различни апартаменти във Велико Търново, които точно да отговорят на нуждите Ви. Богатото разнообразие, което предлагаме, включва над 100 оферти на апартаменти във Велико Търново, като почти ежедневно се добавят нови и нови имоти.